Takk for hyggelige tilbakemeldinger     

Urkrafttur til Island 2016

"Tusen takk for en flott tur til Island. Turen ble akkurat slik den skulle være. Jeg har fått mye på få dager og har lyst å reise tilbake en annen gang. 

vi kunne kanksje reist til heststedet første kvelden? Jeg visste ikke hva jeg ville møte på Island, men føler meg hledig. Du er strålende og tilstede hele tiden. jeg føler meg trygg og ivaretatt.

Reiser gjerne med deg på tur igjen.

Thorunn."

Urkrafttur til Island 2016

" Nydelige minnerike dager. Reiseleder med mye lokalkunnskap, inspirerende og fint <3 Reisen beskrives med noen ord:

RO, FELLESSKAP, HARMONI, KJÆRLIGHET, TAKKNEMLIGHET.

 At bussen ikke kom som den skulle; ordner seg alltid TILLITT :-) 

Gleder meg til flere turer :-)" 

G.K.

Urkrafttur til Island 2016

"Takk for en fantastisk tur. Du har gjort en kjempejobb. Jeg har slappet av kost meg, fått mye healing og utvikling. jeg har ikke savnet noe. Det har vært sosialt, gruppa har vært god. Her er kun positivt å si.

Samlingene, med meditasjon og deling har vært gode - som jeg sa; den siste var magisk -. Kommer til å forsette å meditere på den måten - som en reise - ikke bare med stillhet i sinnet.

Opplevelsene - utfluktene - turee til og fra - det har vært så sosialt - og samlende. lærerrikt og utviklende. Igjen takk for opplevelsenen"

Liv.

Urkrafttur til Island 2016

"Veldig fint arrangert tur, reiseleder er inspirerende med sin lokalkunskap. Utrolig mange opplevelser på kort tid, men likevell rolig og avslappet atmosfære. Umulig å trekke frem en enkelt nr 1, fordi alle opplevelsene virket som: Yes... dette er fantastisk og høydepunkt, man gikk fra høydepunkt til høydepunkt. 

Jeg llikte maten, og inkvarteringene. De var ulike og et + i opplegget.

Jeg likte samlingene på morgenen, der landet man og vi ble samstemte.

Island bød på strålende vær, nåja alt er relativt, men ingen ble våte.. :-) 

Innertier fra meg!" 

LKQ.

Urkrafttur til Island 2016

" Totalt sett syns jeg dette var en fin tur både kulturelt og spirituelt. Med en hyggelig og inspirerende reiseleder. Hyggelige mennesker, god mat og åndelig påfyll.

Det hadde vært fint med noe mer klokkeslett og klare bekjeder :-) Ellers så syns jeg steder vi bodde og de steder vi besøkte var bra" 

G.G.

Workskhop Gjesvær Finnmark 2015

"Tusen takk for ei kjæmpe fin; samt innsiktsfull helg, hær i Gjesvær.

Kjempekoslig og bli kjent med ei så fantastisk dame"

Hilsen Rita Alseth.

Workshop Gjesvær Finnmark 2015

Vakre blomst.

Takk for ditt selskap og visdom. Helgen for meg full av renselse, påminnelser, bekreftelser og frihet.

SES snart igjen

klem

Vikkka

Workshop Gjesvær Finnmark  2015

" Takk for helgen. Fra stress og hverdag til mer ro, påminnelser ( igjen) om hva jeg må ta tak i. Fått  ny innsikt, visdom, klarhet. Nå gjelder det å forløse helt og begynne leve, finne livet og få brukt mitt potensial. "

Mvh

Birgitte 

Workshophelg 2015 

"Lærikt.

Gikk litt for fort på noen av de teoretiske tingene.

Veldig interressant med claivoyance delen, men skulle gjerne ha hatt litt mer tid, spesielt på reading delen. Kanskje kurset kunne vært over tre dagen? (allerede fra fredag av? ) Fikk mange svar på spørsmål som jeg hadde.

Utrolig bra meditasjon vi hadde på slutten søndag. :-) 

Du er en flott lærer og dette må du bare forsette med. :-) 

Solveig T.

Workshophelg 2015

"Jeg har hatt stor glede og bekreftelser av å jobb med disse temaene.

Fint med flere meditasjoner i løpet av dagen, og samtalen med/ om disse etterpå.

Passe mye teori, opplevelsen og erfaringene i utvekslet selv ble kjempe inspirerende til å forsette denne "veien" jeg har begynt på.

Aha opplevelsene sto i kø!

Takk

Linda P. 


Miniworkshop 2014

"En flott og frigjørende opplevlese" 

Stein. 

Mini workshop 2014 

"En god og forløsende opplevelse. 3 timer gikk veldig fort!! Sitter igjen med en lett kropp og et lett sinn. " 

Mette T. 

Miniworkshop 2014

"Deilig med fellesskapet og gode meditasjoner som gir indre ro! "

Ina S. 

Workshophelg  2014

"En helg som gikk veldig fort. 

Veldig bra med kort tid mellom workhop 1 og 2. Starte dagen med meditasjon er veldig godt. Moro å oppleve at det som virker vanskelig i teorien, er mulig å få til i praksis.

Har merket at teorien ikke trenger " stor plass". veldig fint at du ikke fulgt programmet men " ledet oss riktig " Avslutternhelgen med større selvtillitt. 

Takk Hilde!

S.H.

Workshophelg i SpiritTen 2014

"Bredden du har i stoffet var viktig for meg. Jeg satt stor pris på inkluderende atmosfære. Stort utbytte både mht healing og claivoyante beskjeder.

Mangler/føler sterkt behov for " verktøy" jeg kan ta med fra kurset. ( men det kjøper jeg likevel på vei ut. :-) ) Håper vi kan treffes igjen slik at jeg kan utvikle meg videre. Vil anbefale kurset for andre."

Takk 

Harald.

Workshophelg i SpiritTen  2014

"Flott med to kursdager. Selv om vi ikke hadde en spesifikk oppgave så jobbet jeg med dagen resten av kvelden. Kjente veldig følelsen av noen av opplevelsene i regresjonen. Bra å avslutte dagen med den og trommene.

Programmet avvek fra oppsatte planer, men det viste bare at vi samhandlet på ønsker og behov. Glad du har den bredden og at vi kunne "bade" i stoffet.

Skulle ønsket at du kunne ha tatt mer om 7 årsperiodene som vi ikke fikk tid til."

Gleder meg til neste gang med Temaene Selvhealing og clairvoyant reading.

T.W.

Workshophelg del 2 i SpiritTen  2014

"Kurset har vært veldig variert og lærerrikt. spesielt spennende var healingøvelsene, syns jeg. Fint at vi fikk nok tid, og bra at du kom rundt å veiledet når vi sto fast. Likte også at vi fikk såpass lange meditasjoner innimellom. Som kursholder er du engasjert, ydmyk, blid og inkluderende. Ønsker meg flere kurs, med healing for seg selv, der man kanskje går enda litt dypere ned i det.

Veldig fornøyd med kurset. God stemning som alltid, her i spiritTen. :-) 

G. 

Workshophelg i SpiritTen høst 2014

"KURSET VAR SPIRITUELT,GODT FOR DET INDRE OG DET YTRE JEG. Å BLI SETT ER EN GOD FØRELSE. FANTASTISK AVSLAPPENDE. GOD MUSIKK, TROMMELYDEN VAR FANTASTISK." 

Takk 

Marit G.  

Tromme reise, meditasjon, workshop. 2014

"Spennende innhold og berikende dialoger.

Likte spesielt godt de forskjellige øvelsene.

Ønsker for neste gang event; mer fellesøvelser eller dypere og lengre.

Regresjon."

Stig

Tromme reise, meditasjon, workshop. 2014

"For meg handler det om å være saammen med likesinnede, som ønsker å se inn i seg selv. Føler at hos Hilde og SpiritTen kan man være seg selv, gi slipp på gammel bagasje og samtidig være 100% ærlig. Kommer ut med fornyet energi og samtidig bevist på hva man skal jobbevidere med. Takk! Det betyr enormt mye for meg." 

Frøydis. 

Mini Workshoper 2013 

"Jeg er så glad for at jeg ble med på workshopen idag. Meditasjonen ga meg en sterk og positiv opplevelse. Dette vil jeg gjøre igjen"

Anne, Ärjäng.

Mini workshop 2013

"Veldig fin workshop. 3 timer gikk veldig fort. Samhold med likesinnede mennesker. Blir avslappet og fri av meditasjonen. Føler meg rolig inni meg selv. Takk."

Wenche. 

MINDFULNESS Kurskveld 26.02 2013 

"TUSEN TAKK for en lærerik og utviklende kurskveld.

Deler vi opp ordet og setter det sammen igjen blir mindfulness " tanke" og " fylde".

Med øvelsen i å finne kroppens balanse, var det akkurat som kroppen min delte seg opp og sattebrikkene/cellene på riktig plass. Oppnådde riktig balanse.

Nå forstår jeg essensen av Mindfulness. Før tenkte jeg at det bare var meditasjon uten reise. men når vi innvolverte kroppen som i går, ble den en sannhet. Virkelig noe jeg / vi trenger for å oppnå balanse i alt vi gjør. Jeg tror ikke du skal være redd for å drive oss så hardt . :-) "

Tusen takk

ALS 

Workshophelg i SpiritTen 2012

Tema Healing og selvhealing.

"Workshopen hos Hilde hadde healing og selvhealing sin tema. Dette var en helt fatastisk opplevelse for meg.

Jeg lærte teknikker for å sentrere meg selv, høyne egen energi og hvordan selvhealing kan gjøre på en enkel og rask, men effektiv måte.

Lærte også mye om healing av andre, Oppdaget og kjente betydningen av og viktigheten med ydmykhet og respenk for den man hjelper.

Denne workshopen ga mer enn jeg hadde håpet på, og kan sterkt anbefales "

Nameste Reidun

Workshophelg i SpiritTen 2012

Tema Healing og selvhealing

"Det beste med dagen var de små tingene man fikk som kan bruke i hverdagen. Små øvelser som er lett er å gennomføre. Trenger ikke tenke at men trenger en halv time og dermed utsetter det.

Spennende å oppleve at vi klarer å heale hverandre. Man tror det de andre får til, kommer ikke jeg til å klare. Men så gjør man det på sin egen måte. Nå vet jeg hva jeg skal gjøre når jeg er sliten, hvordan jeg skal unngå å lekke energi og hvordan jeg fokuserer på selvhealing. "

Kari B. 

Workshophelg i SpiritTen 2012 

Tema Healing og selvhealing

"Veldig spennende å prøve heale andre. Reaksjoner for meg og den jeg prøvde heale på. Varme - kalde Punkter. Føler samhørighet med oss i gruppa. Kan fortelle hverandre ting som sperrer energier for oss. Spirituell vekst :-) Lærer seg selv å kjenne , mer gå inn i seg selv, vite hvor veien går videre, for å få det bedre med seg selv :-) Vise følelser for andre. meget vellykket workshop for meg. Anbefaler det sterkt til andre som vil viere utvikle seg selv. .-) "

Klem Heidi.