Litt om meg

 Hei

Jeg er Hilde og er eier av SpiritTen. Jeg er kosmisk healer, clairvoyent mm. Er utdannet lærer innen steinerpedagogikk og offentligpedagogikk. Har i alle år arbeidet som lærer på ulike skoler.

Mitt spirituelle liv har alltid vært aktivt og en naturlig del av min hverdag fra jeg kan huske. Jeg har utallige kurs og studier oppgjennom årene på leting etter "svarene". Noen av mine store interesse områder er blandt annet antroposofi, munay-ki, kundalini,regresjon og healing. Og ikke minst kontakten og samhandling med de andre dimensjoner for å utvikle den spirituelle intelligens. Min første healing ga jeg for over 30 år siden.

Mitt viktigste verktøy er meditasjon og gjennom meditasjon det jeg kan gjøre med meg selv som menneske. Kjærlighet til hverandre og verden er noen nøkkelord i mitt liv. Og derfor blandt annet munay - ki som betyr " Vær som du er" " Jeg elsker deg"

Det å bruke min spirituelle inteligens på lik linje som de andre inteligensene i min vei gjennom livet er viktig for meg. Spirituell interligens er det blitt forsket på mye de senere årene til opplysning for de som kanskje ikke har sett ordet før...:-)

Som healer er jeg en transformator av energi. Vi alle består av energier og har ulike frekvenser i denne energien. Gjennom healing kan energiene komme i balanse slik at kroppen healer seg. Kosmisk healing har en lettere energi som har høyere frekvens som er godt tilpasset tiden vi er inne i. Jeg benytter lysspråket i behandlingene.

SpiritTen har som intensjon å være et sted hvor man kan finne et fellesskap for spirituell vekst i tiden.

Velkommen!