Behandling

Kosmiskhealing m/ claivoyant reading:

Kosmisk healing er en høyfrekvent healingenergi som ballanserer og transformerer energien i kropp, sinn og sjel.

Den er effektiv og setter din egen healingenergi i sving. 


Slik foregår som regel en behandling hos meg: 

Jeg jobber utfra et intuitivet perspektiv og behandlingen kan derfor bli noe forskjellige.

Jeg starter alltid med å koble meg på din energi og lese den. Dette skjer umiddelbart etter at du kommer. Så avgjør vi hva /hvordan vi legger opp timen.  (Gjør vi en rask reading med kort eller rett på behandlingsbenken.)

På benken finner du en god avslappet stilling. Puster dypt noen ganger.( helt ned i magen).

Jeg renser og åpner energifeltene dine. Ofte benytter jeg rasler eller klangboller for å starte en vibrasjon i energifeltet.

Deretter starter transformeringen av energifelt og høyner frekvensen.

Medianene i kroppen kommer i fri flyt og kroppen får energi/ frekvenser til å heale.

Clairvoyans delen starter gjerne mens medianene flyter i kroppen din. Eller er i gang før du kommer. Ettersom jeg er clairvoyant som ser, føler eller hører er det vanskelig på forhånd å si noe om hvordan det skjer.

Det kommer beskjeder og du kan stille spørsmål. Vi har en samtale.

Når det kjennes riktig avslutter vi. Du vil da få muligheten til å hvile litt og jeg svarer  på de ulike spørsmålene du sitter med. 

Behandlingen tar alt fra 1 time til 1 1/2 time.

Etter en behandling forsetter prosessen hos deg. Dette kan føre til at du kjenner stemningendringer hos deg selv eller får fysiske opplevelser. Skulle det være av en slik karakter at du opplever deg engstelig ringer du bare.


Hilde

Flere tilbud og behandlinger

Skriv inn undertittel her

Clairvoyant reading.

Er en sjel til sjel samtale som kan hjelp om man står fast i et mønster. I en reading kan det komme frem mange forskjellige aspekter fra ditt liv. Jeg bruker tiitider orakelkort for å underbygge og gjøre readingen mer visuell for  deg. 

Rensing av energiavtrykk i hus og områder.

Husrens er en god måte å bli kvitt dårlig energi i et hus. Mange har opplevelsen av at de ikke er alene og at det ofte skjer uforklarlige ting. Barn sover dårlig, dyrene i huset er merklig urolig, du ser skygger i øyekroken, kjenner uforklarllige lukter, føler deg iaktatt. osv. Det kan selvfølgelig være mange årsaker til dette, men det kan også være at du har uvedkommee energier i huset. Ring og ta en prat om du er usikker.. 

Fjernhealing

Fjernhealing er en metafysiskoverføring av energi. Ofte kan fjernhealing være en effektiv måte å rens og svinge energien. Komme seg ut av uhensiktmessige mønster osv, 

En fjernhealing avtalers på forhånd, gjerne etter en samtale eller mail.

Her kan du bestille time eller bare sende meg noen ord om du har noen spørsmål. mvh Hilde

Noen snutter om forskjellige behandlinger

Litt av hva du selv kan gjøre

Er under utvikling. :-)